Tutustu tuotteisiimme alla tai käy katsomassa malleja jälleenmyyjillämme ympäri Suomen.

Verhoilukivet

Aitokiven verhoilukivillä verhoilet helposti melkein mitkä tahansa pinnat niin sisätiloissa kuin ulkona. Luonnonkivi on kestävää ja soveltuu käytettäväksi lähes missä tahansa, yleensä vain mielikuvitus on rajana.

Design-laatat

Design-laatat ovat trendikäs keraamisten laattojen valikoima. Mallistosta löytyy pääasiassa suuria mattapintaisia, korkeakiiltoisia ja eläväpintaisia laattoja. Suurilla Design-laatoillamme luot näyttäviä pintoja.

Mosaiikit

Aitokiven mosaiikeilla luot persoonallista pintaa esimerkiksi kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Struktuureja löytyy moneen makuun; karheaa, sileää, litteää, pyöreää. Tutustu valikoimaamme.

Kivitasot

Aitokiven trendikkäät 20 mm ohuet kivitasot ovat laadukkaita ja luovat keittiöön tai kylpyhuoneeseen tyylikkään ja arvokkaan ilmeen. Kaiken lisäksi kivitaso on hygieeninen ja helppohoitoinen.

Suoja-aineet

Kivimestarin suoja-ainesarjasta löydät tuotteet luonnonkivelle ja keraamiselle laatalle. Nanoteknologiaan perustuvat suoja-aineet helpottavat merkittävästi puhtaanapitoa ja pitävät pinnat upeina vuodesta toiseen.

Asennusohjeet

Luonnonkivi on helppo asentaa ja se on kestävä materiaali, mutta sitä asennettaessa tulee noudattaa tiettyjä käytäntöjä. Oikealla asennuksella varmistat kestävän ja kauniin lopputuloksen!